Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Ik zou het leuk vinden om er af en toe met een groepje op uit te trekken om foto’s te maken. Van de natuur, bijvoorbeeld paddestoelen of wild, of van steden. Nacht fotografie kan ook heel mooi zijn.

Ik fotografeer graag zelf, ik ga alleen altijd alleen. Dat is niet zo gezellig en daarom zoek ik mensen die het leuk vinden om samen op pad te gaan.
Ik heb een fotocursus gedaan, toen zijn we ook samen met een groep weg geweest. Je wilt beter worden dus dan kijk je ook naar elkaar. De kennis die ik zelf heb, is ook leuk om over te dragen. Het was gewoon heel gezellig.

Dus vandaar mijn vraag, wie vindt het leuk om samen met mij, en inmiddels een paar andere mensen, op pad te gaan om foto's te maken. Daarbij kan ik mensen ook veel dingen uitleggen en leren.

Ik heb via de plaatselijke vrijwilligersorganisatie een oproep gedaan en daar hebben ook 2 vrouwen gereageerd die niet zo heel veel konden. Daar ben ik een paar uur mee op pad geweest. En die zijn nu van de automatische piloot af. Daarmee bedoel ik, van de automatische stand. Ze kunnen zelf hun diafragma enz instellen.

Vaak hebben mensen een dure camera en staat hij op automatisch. Dat vind ik zo jammer. Ik breng ze daarom graag wat bij over het zelf instellen en bedienen.

We hebben nu een groep van 9 mensen. We willen ook 1 keer in de maand bij elkaar komen in het dorpshuis in Ochten, dan kunnen we foto's van elkaar bekijken en daar van leren. We nemen bijvoorbeeld 3 foto's op een usb mee zodat we daar rustig naar kunnen kijken. Vanaf het dorphuis in Ochten kunnen verzamelen.

Wie vindt het leuk om met ons mee te gaan?

Ga naar gelderlandhelpt.nl of bel 026 271 3718