Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend
Bevat Video: Video
Bevat Audio: Audio

Sinds januari 2022 zit Stichting Therapiepaardje in Heteren. De stichting bestaat al vanaf 2016. Stichting Therapiepaardje zet speciaal opgeleide minipaarden in als emotioneel support dier.

Onze paardjes geven een maatschappelijke en activerende rol aan mensen in ggz instellingen, zorgcentra, ziekenhuizen, gehandicaptenzorg. Ze geven rust bij mensen met een beperking en zorgen ervoor dat bij ouderen vaak mooie herinneringen weer naar boven komen. Het is gewoon een hele mooie/dankbare rol om dit als vrijwilligers mee te mogen maken tijdens de bezoeken die wij met de paarden doen. 'De liefde tussen mens en dier' is onbeschrijfelijk.

Er komt veel werk bij kijken om de stichting draaiende te houden en dus zijn wij dringend op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen. Hou jij van paarden en heb je tijd om ons te helpen?
We zoeken mensen die:

· de paardjes willen begeleiden naar hun bezoekjes

· onze paardjes netjes willen verzorgen voor ze op bezoek gaan

· onze paardjes in de stal willen verzorgen (voederen, mesten, verdere verzorging)

Er is van alles te doen in en rond onze stallen. Hoe meer zielen, hoe minder werk natuurlijk. Als vrijwilliger kun je rekenen op veel dankbaarheid en liefde en je mag als vrijwilliger natuurlijk altijd knuffelen met onze kanjers.

Lijk het je leuk om als vrijwilliger mee te gaan en je in te zetten voor mens en dier? Reageren kan hieronder!