Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend
Bevat Audio: Audio

Ik woonde in mijn jeugd aan de Roggestraat in Doesburg en had daar een buurmeisje Siny Wermers. Ze was 20 jaar ouder dan mij en hielp regelmatig in ons gezin. Mijn ouders hadden een bakkerszaak en 6 kinderen dus dat was behoorlijk druk. Ze heeft zelfs geholpen met onze geboortes.
Siny trouwde en verhuisde naar Wageningen waarna ik haar heel lang niet heb gesproken. Ongeveer 8 jaar geleden zagen we elkaar tijdens een uitvaart van een ander buurmeisje. We hebben toen telefoonnummers uitgewisseld.
Ongeveer 3 maanden geleden heeft ze mij opgebeld. Ze was verhuisd naar een zorginstelling en haar kinderen hadden tijdens het opruimen van haar huis mijn telefoonnummer gevonden op een briefje.
Ze vertelde dat ze inmiddels in een rolstoel zat en dus in een zorginstelling in Wageningen woonde. We spraken af contact te houden. Ik was alleen zo dom om haar telefoonnummer niet te noteren. Ik zou haar heel graag willen bellen om af te spreken dat ik, samen met mijn zus, nog een keer langs kom.

Ik heb al een aantal zorginstellingen geprobeerd te bellen maar die mogen geen informatie geven in verband met de privacy.
Daarom hoop ik dat mensen mij verder kunnen helpen. Ik ben op zoek naar contactgegevens van Siny Everdy-Wermers. Ze zal 84 of 85 jaar oud zijn. Ze woonden aan de Roggestraat 20 of 22 in Doesburg en had een jonger broertje Gerard en een zusje Klara.

Heeft u meer informatie over Siny Wermers, reageer dan hieronder