Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend
Bevat Audio: Audio

Vrijwilligerswerk bij de Stichting Dierenhulp Dierenambulance Tiel is niet in een zin te omschrijven. We bieden hulp aan zoveel verschillende dieren in de meest uiteenlopende situaties. Daarnaast werken we samen met o.a. de mensen die ons bellen, dierenartsen, opvangcentra en diverse overheidsorganisaties zoals politie, brandweer en Rijkswaterstaat. Vrijwilligers zijn een onmisbare schakel in de hulpverlening aan dieren!

Als vrijwilliger komt u bij onze stichting in een team van gedreven dierenliefhebbers. Er is altijd iemand om een praatje mee te maken. Samen lachen en een goede sfeer vinden wij erg belangrijk! Een paar keer per jaar zorgen we voor een gezellig samen zijn op onze locatie of gaan we met een aantal van ons een dagje uit. Ook organiseren we ieder jaar een nieuwjaarsborrel. Dit is de gelegenheid om de andere vrijwilligers weer te zien en nieuwe vrijwilligers te ontmoeten.

Om up-to-date te blijven geven we jaarlijks opfriscursussen en gaan een aantal vrijwilligers van ons ook naar verschillende workshops toe. Daar steken de vrijwilligers wat van op en hebben we bij de stichting ook profijt van. Hier verwachten wij wel wat voor terug.

Vrijwilligerswerk is vrijwillig, maar bij ons zeker niet vrijblijvend. We moeten op elkaar kunnen rekenen, indien er uitval is moet dat opgevuld worden en mensen moeten samen kunnen werken. Het is daarom belangrijk dat u tijd voor ons vrij kunt maken en goed samen kunt werken. Op dit moment zijn we vooral op zoek naar mensen die op de ambulance willen rijden en centralisten.

Wilt u ook vrijwilliger worden? Houdt u niet van stil zitten en wilt u in uw vrije uren iets betekenen voor dieren in nood? Word vrijwilliger bij Stichting Dierenhulp Dierenambulance Tiel! Reageren kan hieronder!