Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend
Bevat Audio: Audio

Als een kind een verslaving heeft, heeft dat ook grote gevolgen voor de rest van het gezin. Toch ervaren ouders vaak veel onbegrip en oordelen vanuit de omgeving. Zij hebben het gevoel er met niemand over te kunnen praten. Om die reden organiseert Stichting Welzijn Lingewaard bijeenkomsten voor ouders van kinderen met een verslaving.

Bij de Steungroep vinden ouders herkenning, erkenning en steun Ouders kunnen hun ervaringen delen, of horen hoe andere ouders omgaan met het verslavingsgedrag van hun kind. Bij de Steungroep hebben de ouders de ruimte om ook eens aan zichzelf te denken. Waarschijnlijk hebben ze zichzelf al heel lang weggecijferd.

De Steungroep vindt plaats op 8 en 15 september 2022, van 20.00 tot 22.00 uur op Cuperstraat 9 in Bemmel. Twee moeders die zelf ervaring hebben met een kind met een verslaving begeleiden de bijeenkomsten.

Voor vragen en aanmelding kunnen ouders terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 139 665 41

Luister hier naar het gesprek op Radio Gelderland:

Heeft je kind een verslaving en zoek je begrip en herkenning? Sluit je dan aan bij de Steungroep Lingewaard. Reageren kan hieronder.