Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

THEATERMAATJE: SAMEN NAAR HET THEATER IS LEUKER DAN ALLEEN

Na een succesvolle eerste ronde van het project Theatermaatje vindt er bij aanvang van het nieuwe culturele seizoen een vervolg plaats. Op 16 september gaat Orpheus mensen die graag naar het theater willen, maar niet weten met wie, koppelen aan andere mensen met dezelfde interesses.

Mirjam Barendregt, directeur Orpheus, zegt: “Veel mensen willen graag naar het theater of naar een concert, maar niet alleen. Je wilt je ervaring delen, samen voorpret hebben en misschien vooraf een hapje eten”.

Theatermaatje staat open voor iedereen die graag naar het theater wil, maar niet weet met wie. Het kan zijn dat jij graag naar toneel gaat, maar je partner of vriend(in) alleen naar cabaret wil. Dan zoek je een Theatermaatje om naar toneel te gaan. Of je woont alleen, maar wilt graag naar het theater, samen met iemand. Het maakt eigenlijk niet uit om welke reden je een Theatermaatje zoekt. Theatermaatje worden kost niks, je hoeft je alleen maar aan te melden, aan te geven waar je interesses liggen en op 16 september te komen. Mirjam Barendregt: “We laten mensen met dezelfde interesses onder het genot van een kopje koffie met elkaar kennismaken. En dan bepalen de mensen zelf met wie ze samen naar het theater gaan. Vorige keer ontstonden ook groepjes van drie en vier personen, die met elkaar verschillende voorstellingen uitkozen”.

Op 16 september vallen de nieuwe Theatermaatjes met hun neus in de boter. Die avond kunnen zij, na de kennismaking, samen genieten van een divers palet aan live muziek op drie podia in Orpheus. Deze acts zijn onderdeel van het gratis toegankelijke Popronde Apeldoorn. De ontvangst is vanaf 19:00 uur.

Aanmelden kan tot en met 13 september. Meer informatie en aanmelden: op www.orpheus.nl/theatermaatje