Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend
Bevat Audio: Audio

Ik ben op zoek naar Piet Bakker. Wij leerden elkaar kennen in 1964. Hij woonde toen in Woudenberg waar ik werkte in Huize Geerestein. Piet was toen loodgieter en ik was leerling verpleegkundige. Hij woonde dicht bij de watertoren en ik kwam heel vaak bij zijn ouders. Zijn moeder kon goed koken. In het weekend kwam er vooral zaterdags een heerlijke soep op tafel. Piet had een jongere zus Anneke die bevriend was met Heykoop. Hij had ook een oudere broer, die was bij de Koninklijke Marechaussee en werkte voor wijlen Prins Bernard. Ze schoten ook op wild. Zondags aten wij wel eens eend.

Ook waren wij samen wel bij mijn ouders , we reden in de Volkswagen naar Franeker. Hij was voor mij een geweldige vriend. Daarom, zou ik hem graag willen ontmoeten.en weten hoe het nu met hem gaat! Mogelijk werkt hij nu bij Portas deuren, maar zeker is dat niet. Arnhem zou zijn woonplaats kunnen zijn.

Zelf ben ik in 1969 in Zeist getrouwd met Tom Alexander Dingemans. Mijn man is in 2002 overleden. Meijer is mijn meisjesnaam. Ik bewaar fijne herinneringen aan Piet en zou hem graag weer ontmoeten.

Luister hier naar het gesprek op Radio Gelderland:

Kan jij Tiny in contact brengen met Piet Bakker of heb je een tip? Reageer dan hieronder.