Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend
Bevat Audio: Audio

Binnen de De Oogvereniging Nederland, de belangenvereniging van mensen met een oogaandoening, visuele beperking of doofblindheid, is een kleine groep mensen actief op het gebied van religie.
Mensen met een visuele beperking, die samen willen nadenken over levensvragen in relatie tot geloof, levensbeschouwing, spiritualiteit enz.

Jaarlijks organiseren wij een midweek. Dit jaar vindt deze plaats in de week van 4 oktober 2022 in Dennenheul te Ermelo.

Voor onze bezinningswandeling op dinsdag 4 oktober zijn we nog op zoek naar 3 of 4 vrijwilligers van 13.30 tot ongeveer 16.30.

Het is de bedoeling dat deze vrijwilligers blinden of slechtzienden begeleiden tijdens deze wandeling. De vrijwilliger moet dus zelf goed ter been zijn en eventueel een rolstoel duwen. Het zou mooi zijn als men uit de buurt van Ermelo of Putten komt en ook een beetje bekend is op en nabij de Groevenbeekse heide.

Reacties mogen per mail maar bellen kan ook: 026-3824469. Ik heb problemen met mijn voicemail, deze svp niet inspreken en op een later tijdstip bellen.

Luister hier aan het gesprek op Radio Gelderland:

Ben je de middag van 4 oktober beschikbaar om mee te gaan als begeleider van deze bijzondere wandeling? Reageer dan hieronder.