Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend
Bevat Audio: Audio

Stichting Classic Night Concerts organiseert sinds negen jaar licht-klassieke concerten ter ontzorging, waardering en stimulering van mantelzorgers. Deze hoogwaardige concerten worden verzorgd door professionele instrumentalisten uit toporkesten, solisten en een ensemble bestaande uit geschoolde zangers. Dit jaar vindt het concert plaatst op 26 november in de Grote Kerk van Apeldoorn. Repertoire dat ten gehore wordt gebracht, is opgebouwd uit een voor elk-wat-wils-principe.

De bijzondere en hoog gewaardeerde Misa Tango van Martin Palmeri wordt uitgevoerd. Een prachtige Latijns-Amerikaanse mis (misa) waarin het ritme en de warme klanken van de tango herkenbaar zijn. In de pauze kunt u genieten van een gratis consumptie en een zoete lekkernij. In het tweede deel van de avond volgt een divers programma waarin de bezoeker wordt meegenomen op een muzikale reis met solo's, duetten en koorstukken met zeer afwisselend kerstrepertoire. Ook dit keer zal de algehele leiding in handen zijn van (sopraan)soliste/dirigente Annemarie de Jong. De muzikale ondersteuning wordt verzorgd door de virtuoze bandoneonist Toni Pezzanov, instrumentaal ensemble Passione met instrumentalisten uit de grote orkesten van Nederland zoals het Nederlands Philharmonisch Orkest & Het Balletorkest. Ter afsluiting van deze feestelijke avond kunt u elkaar en de medewerkenden ontmoeten tijdens de meet&greet onder het genot van een hapje en een drankje.

Mantelzorgers kunnen hun vrijkaarten aanvragen via www.dekap.nl

Bent u geen mantelzorger maar wilt u wel het concert bijwonen? Er zijn 300 verkoopkaarten beschikbaar voor reguliere concertbezoekers. De inkomsten van deze kaartverkoop zorgen er samen met sponsoren en fondsverstrekkers voor dat we deze feestelijke concerten voor mantelzorgers gratis kunnen houden.

De verkoopkaarten zijn te koop bij Boekhandel CLC, Asselsestraat 58 in Apeldoorn of via www.stichtingcnc.nl

Luister hier naar het gesprek op Radio Gelderland:

Wil je het concert speciaal voor mantelzorgers meemaken? Reageren kan hieronder.