Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend
Bevat Audio: Audio

Onder de enthousiaste leiding van Kitty Peeters-Wolf, vrijwilliger bij Dream4Kids, loopt team Walk for Dream4Kids als groep de Nijmeegse Vierdaagse zowel de 30, 40 als 50km. Hiermee willen zij zo veel mogelijk geld inzamelen om meer Droomdagen te kunnen organiseren voor kinderen met een trauma. Hoe fantastisch zou het zijn als jij in 2023 meeloopt!

Dat kan op twee manieren:

Als solowandelaar. Je loopt je eigen weg in het shirt van Dream4Kids en schrijft je gratis in op de sponsorpagina van Walk for Dream4Kids.

Als groep. Je loopt mee met de groep in een shirt van Dream4Kids en schrijft je gratis in op de sponsorpagina van Walk for Dream4Kids. Samen starten, samen pauzes, controles en finishen. Je wandelt op je eigen tempo en ontmoet de groep op vastgestelde punten.

Ben je enthousiast geworden om voor team Walk for Dream4Kids de Nijmeegse Vierdaagse te lopen? Stuur dan een e-mail naar .

Ook zoeken we nog vrijwilligers om langs de route bij een rustposten te staan.

Luister hier naar het gesprek op Radio Gelderland:

Lijkt Dream4Kids je een mooi doel om support aan te geven tijdens de Vierdaagse? Door te wandelen of vrijwilliger te zijn? Reageren kan hieronder.