Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend
Bevat Audio: Audio
Tijdens Nacht van de Mode op 10 juni zal er een echte bruiloft plaatsvinden. Maar wie gaan er trouwen?

Nacht van de Mode is al jaren een bruisend evenement dat zich afspeelt in Modekwartier Klarendal. Ook deze editie zal weer een belevenis worden waarin ondernemers, bewoners en bezoekers met elkaar optrekken. Daarbij zal er een bijzondere happening plaatsvinden waar jij en je partner misschien wel de hoofdrol in vervullen!

Modekwartier zoekt bruidspaar voor Nacht van de Mode

Tijdens Nacht van de Mode op 10 juni zal er een echte bruiloft plaatsvinden. Zijn jullie de geschikte kandidaten? Met deze oproep start het Modekwartier op zaterdag 11 februari de zoektocht naar een liefdespaar dat tijdens Nacht van de Mode wil trouwen. Tijdens het Valentijns evenement K.I.S.S. worden zaterdag de bezoekers met extra veel liefde ontvangen door de ondernemers en ontwerpers in hun ateliers en winkels. Valentijnsdag staat voor de deur, het perfecte moment om de zoektocht te starten. Het huwelijk zal als kleurrijke verbintenis centraal staan tijdens Nacht van de Mode. In overleg met het bruidspaar geven de creatieve ondernemers dan invulling aan de feestelijke huwelijksvoltrekking.

Modekwartier heeft alles in huis voor een creatieve bruiloft

‘Het Modekwartier heeft veel te bieden.’ zegt Cecile van Hattem, voorzitter van ondernemersvereniging DOCKS. ‘Toen vanuit ons centrale thema Kleur-rijk het idee ontstond om een kleurrijke verbintenis aan te gaan in de vorm van een huwelijksvoltrekking, werd snel de grote variëteit aan mogelijkheden duidelijk.’ In het Modekwartier is een breed scala aan producten en diensten te verkrijgen. Denk aan het bruidsboeket van de bloemist, de catering door diverse horecazaken, de bruidstaart van een van de bakkers, een vegan maatpak voor de bruidegom, een couture jurk voor de bruid, styling van de getuigen en gasten, een uitzet voor de inrichting of aankleding van het feest, cadeaus voor het bruidspaar in de vorm van boeken, kunst, kleding en tassen, hairstyling door een van de kappers, een reportage door een van de fotografen en de ringen door een van de ateliers. ‘Voor ons is dit huwelijk de rode draad voor de verbintenis die wij met zijn allen aangaan: de ontwerpers en ondernemers met elkaar, met de bezoekers, met de bewoners, met modestad Arnhem en met het aanstaande bruidspaar.’

Luister hier naar het gesprek op Radio Gelderland:

Heb je trouwplannen? Wil je op een originele manier in het huwelijksbootje stappen? Zijn jij en je partner het gedroomde huwelijkskoppel tijdens Nacht van de Mode? Of ken je een stel dat hiervoor in aanmerking komt? Reageren kan hieronder.