Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend
Bevat Audio: Audio

ZANGERS GEZOCHT VOOR HET PROJECTKOOR!

Op 8, 9, 11 en 12 augustus 2023 vindt in het Steengroeve Theater in Winterswijk het theaterspektakel Romeo& Julia plaats. Het Winterswijks Muziektheater viert daarmee haar 75-jarig jubileum met een eigentijdse versie van het beroemde Shakespeare-verhaal, in het unieke decor van de Steengroeve.

Projectkoor

Net als andere jaren hebben we weer een projectkoor nodig. Omdat de stukken vooral uit de lichte muziek komen, zoeken we bij voorkeur mensen die in vocalgroepen, rock-/popkoren of musical zingen. Dit is vanwege stemkleur, gebruik en groove. Om tot een mooi koor te kunnen komen dat goed kleurt met de sound van het Winterswijks Muziek Theater, houden we een stemtestdag op:

Zaterdag 4 maart van 10.30 tot 15.00 uur

Locatie: Klephoorn, Laan van Hilbelink 6 (Tuunte) Winterswijk.

Luister hier het gesprek op Radio Gelderland:

Aanmelden

Heb je interesse? Stuur dan een e-mail met vermelding van contactgegevens, je stemsoort en evt. ervaring. Wil je een foto (pasfoto) van jezelf meesturen zodat we een smoelenboek kunnen maken? Je betaalt geen contributie om deel te nemen. Je uitbetaling is in heel veel plezier, heerlijke repetities en een onvergetelijke ervaring!

Meer informatie vindt je op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil jij meezingen in Romeo&Julia? Meld je aan voor de stemtest op 4 maart. Reageren kan hieronder.