Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Mijn naam is Jonathan Huizinga, ben 42 jaar, trotse vader van 2 dochters en woon in de gemeente Westerkwartier, vlakbij Groningen, in het Noorden van het land.

Mijn band met de gemeente Gelderland maar met name de achterhoek die is eentje die teruggaat tot mijn baby en kindertijd gedurende welke mijn ouders bijna 20 jaar lang een sta-caravan hadden op camping Nieuw Beusink in Winterswijk, de camping van de familie Beskers.

Nu weet ik dat ik zeker bij de oude Winterswijkers meteen een gevoelige snaar raak, want de omvorming van camping Nieuw Beusink naar vakantiepark was jarenlang onderdeel van grote controverse in de gemeente en gemeenteraad, maar daar gaat mijn oproepje niet over. Als je ouder wordt wil je graag aan de kinderen laten zien hoe jijzelf groot gebracht bent geworden en hoewel ik ze wel mee kan nemen naar Nieuw Beusink, de oude boerderij staat er immers nog, kan ik ze niks laten zien van hoe de camping vroeger was.

Het zou daarom van waarde zijn om foto's te zien van de camping in de jaren ’80 en 90 zodat ik de tijd van toen kan delen met mijn kinderen. Mijn ouders hadden vroeger amper belangstelling voor foto’s waardoor ik maar bar weinig foto’s van al die jaren heb mogen terugvinden.

Heb jij levendige herinneringen aan camping Nieuw Beusink? Elke foto en ieder verhaal is welkom. Reageren kan hieronder.