Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend
Bevat Audio: Audio

Zaterdag 3 juni vindt de eerste editie van ZinziaDoet! plaats. Een initiatief waarbij een groep enthousiastelingen diverse schoonmaak- en kluswerkzaamheden verricht bij twee van de vier verpleeghuizen van Zinzia Zorggroep. Met deze extra aandacht worden de locaties nog frisser en verzorgder én wordt het woonplezier van de bewoners vergroot.

ZinziaDoet! voorjaarseditie De “grote voorjaarsschoonmaak” is een traditie die iedereen wel kent. Want naast de reguliere schoonmaak- en kluswerkzaamheden zijn er genoeg plekken die niet zo snel vies worden, waar je niet goed bij kunt of waar je simpelweg niet aan toe komt. Zo ook bij Zinzia. Hoe fijn is het om die extra klusjes in één ochtendje aan te pakken? De eerste editie vindt plaats bij verpleeghuizen De Lingehof in Bemmel en De Rijnhof in Renkum. Later in het jaar komen ook de twee andere locaties in Renkum en Wageningen aan de beurt.

Samen aan de slag Bewoners, verwanten, vrijwilligers, medewerkers, buurtgenoten en het lokale verenigingsleven gaan samen aan de slag. Er wordt van alles aangepakt. Keukenkastjes, tuinmeubels, bloembakken maar ook koelkasten, magazijnen, hulpmiddelen en meer. Samen zorgen we ervoor dat onze locaties en omgeving er weer op en top bij liggen.

Luister hier naar het gesprek op Radio Gelderland:

Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren op zaterdagochtend bij ZinziaDoet! in Bemmel of Renkum? Reageren kan hieronder.