Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Op vrijdagavond 29 september kwam de Chillclub na lange tijd weer bij elkaar. De sfeer bij de jongeren - tussen de 15 en 25 jaar - was meteen ouderwets, vertrouwd en gezellig. Zelfs de jongeren die voor het eerst langskwamen, leken zich goed te vermaken. Er werd kennisgemaakt met elkaar en vakantieverhalen werden gedeeld.

Daarna werd er fanatiek gesjoeld. Tegelijkertijd sloot een groot deel van de groep zich aan bij de Pubquiz van Join Us, die ook plaatsvond in Dorpshuis Ochten als onderdeel van de Week van de Ontmoeting. Enthousiast werd de gezellige avond afgesloten met het bespreken van ideeën en plannen voor de volgende bijeenkomsten. Enkele suggesties waren: “Hier staat nog een Wii, dat kunnen we ook een keer doen!”, en “zullen we een keer mens-erger-je-niet spelen?”.

De Chillclub is er iedere laatste vrijdag van de maand in het dorpshuis Ochten voor jongeren die behoefte hebben aan wat meer aansluiting en contact met leeftijdsgenoten.

Wil je ook leeftijdsgenoten ontmoeten en een leuke avond beleven? Kom 22 september naar het Dorpshuis of reageer hieronder.