Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Troostavond Dieren

Graag nodigen wij jullie uit voor een mooie avond met het thema Troost en wij spreken de hoop uit dat jullie andere mogelijk geïnteresseerden ook op deze avond willen attenderen.

Troost…

Iedereen heeft wel eens troost nodig. Een warme deken, een arm om je heen, een lief kaartje of belletje. Wat aandacht en wat erkenning. Of het nou is omdat je rouwt na een overlijden van een geliefde of huisdier, of je ruzie hebt met je beste vriend, in scheiding ligt of je familie zelden ziet, als je je baan verliest, wanneer je gezondheid onzeker is of welke moeilijke tijd je ook doormaakt. Er zijn zoveel momenten waarop je troost nodig kunt hebben.

Maar wat geeft je troost en hoe kun je iemand troosten?

We gaan het er over hebben onder leiding van Hella van der Wijst die een mooie lezing geeft, afgewisseld met passende muziek door pianist Jaap Schoenmakers.

Wij, Yvonne van Leeuwen en Birgit Boer, beiden werkzaam in de uitvaartbranche, hebben de wens om naast ons professionele werk verbinding te kunnen leggen en troost te bieden aan nabestaanden en iedereen die dat op dit moment nodig heeft. Voor de allereerste keer in Dieren organiseren wij daarom deze Troostavond en nodigen ook jullie van harte uit. Bij gebleken interesse hebben wij nog mooie plannen voor meer bijeenkomsten in de regio.

Aanmelden voor deze avond is wel echt gewenst. Dat kan in de Ontmoetingskerk, daar liggen inschrijflijsten, maar het kan ook via de speciale aanmeldlink op www.afscheid-enmeer.nl.

De toegang is gratis en is vrij van godsdienst en overtuiging.

Wanneer: Woensdag 22 november 2023 aanvang 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur in de Ontmoetingskerk in Dieren.

Hella verkoopt en signeert aansluitend haar boek en ook Lichtwens.nl is aanwezig bij wie prachtige troostkaarsen te koop zijn.

Naar jullie/jou/uw komst wordt uitgekeken en aanmeldingen zien wij graag tegemoet.

Wil je een bijzondere avond vol troost meemaken? Reageren kan hieronder.