Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend
Dier: Poes
Asiel: Stichting Dierencentrum Achterhoek

Max oogt als een zeer "Coole Dude" en zo gedraagt hij zich ook maar van binnen schuilt een klein hartje. Dat bewijst ook zijn blaasontsteking waar hij onlangs mee te kampen had. Proberen je soortgenoten van het mannelijke geslacht te imponeren of je stempel te drukken op de groep maar past dit totaal niet bij je karakter, tja dan bezorg je jezelf stress. En dit heeft hem waarschijnlijk die blaasontsteking opgeleverd.

Gelukkig met behulp van medicatie en dieetvoer is hij snel weer boven Jan gekomen. Ter ondersteuning staat hij momenteel nog op dieetvoer.

U begrijpt, we hebben hem inmiddels ondergebracht in een andere groep zodat hij gewoon weer Max kan zijn en zich niet zo hoeft te bewijzen t.o.v. van de groep.

Maar wie is Max nu echt? Een hele vriendelijk, lieve vent die van uw aandacht kan genieten. Een grote vent met een klein hartje. Kan luieren als de beste maar zou het ook fijn vinden zo af en toe een blokje om te gaan. Gewoon even rondstruinen. Om vervolgens weer te kunnen genieten van een welverdiend dutje. Max doe je geen plezier met een druk huishouden. Kinderen vanaf 14 jaar is mogelijk.

Let wel: Max moet t.z.t. vrij naar buiten kunnen (ook uit eigen tuin).

Heb jij interesse in Max of wil je meer informatie? Neem dan contact op met het asiel via deze link of bel 0314 - 324854 dinsdag t/m vrijdag tussen 13.30 uur en 17.00 uur. Zaterdag tussen 12.00 en 16.00 uur of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.