Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend
Dier: Poes
Asiel: Stichting Dierencentrum Achterhoek

Schrikky is geboren op 24 februari 2021 en is een Europees Korthaar die op zoek is naar een fijn thuis. Wil je meer weten? Lees dan hier haar verhaal!

Schrikky is een jeugdige, gereserveerde dame die nieuwsgierig is naar wat je doet máár wel op gepaste afstand. Zij is geen allemansvriend. Zolang je dit respecteert en niets afdwingt hobbelt ze rond als een gezellige dame en zal ze wellicht steeds meer van haarzelf laten zien én ook meer vertrouwen krijgen in de mens.

Een leuke dame dus die jou nog wel eens versteld kan laten staan van alle leuke eigenschappen die ze nu nog verbergt.

Voor haar zijn we op zoek naar een plek waar ze haar eigen tempo kan bepalen. Geen druk gezinsleven, geen honden, wel andere katten mits deze niet dominant zijn, dit zal haar alleen maar verder wegdrijven en haar wat terughoudende gedrag in standhouden.

Bijzonderheden: Schrikky moet t.z.t. de mogelijkheid krijgen vrij naar buiten te gaan (ook uit eigen tuin).

Wil je graag kennis maken met Schrikky of meer informatie hebben? Neem dan contact op met het asiel via deze link of bel 0314 -324854 dinsdag t/m vrijdag tussen 13.30 en 17.00 uur Zaterdag tussen 12.00 en 16.00 uur of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.