Gelderland helpt is een multimediaal platform op tv, radio en internet. Ons doel is om vraag én aanbod uit Gelderland samen te brengen en elkaar zo te verbinden en te helpen. Iets vragen of juist geven, het kan van alles zijn. Bent u al tijden op zoek naar een bepaald boek of zoekt u gezelschap om samen mee te koken? Heeft u groene vingers, nog een mooie fiets die staat te verstoffen of een prachtig collectors item liggen waar u graag iemand anders blij mee maakt? Eenmalige vragen of juist oproepen voor langere tijd; alles kan bij Gelderland helpt.

Het tv-programma Gelderland helpt wordt gepresenteerd door Sonja Booms. Wilt u een aflevering of een specifiek item terug kijken, alles is terug te zien op onze Youtube pagina.

De gelijknamige radiorubriek bestaat al langer en is een groot succes, elke werkdag is er om 11.10 uur een vraag of aanbod te horen op Radio Gelderland. Op zaterdag presenteert Xandra Rakier van 12.00 tot 14.00 uur een radio uitzending helemaal in het teken van Gelderland helpt. Ook op Facebook, Twitter en Youtube blijft u op de hoogte van bijzondere vragen, reacties en succesverhalen.

Hoe werkt het?
Heeft u een vraag en kunt u de hulp van anderen goed gebruiken? Of heeft u wat tijd over en wilt u iemand anders helpen? 
Plaats dan hier uw vraag of aanbod.
Alle vragen of aanbiedingen worden eerst door de redactie bekeken en u wordt op de hoogte gebracht als uw oproep op de website staat. Wilt u een overzicht van alle oproepen die al zijn geplaatst? Kijk bij vragen/aanbiedingen en wie weet kunt u de oproep helpen oplossen. Reageren kan onderaan de vraag/aanbieding.

Heeft u nog vragen stuur gerust een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Luister elke werkdag om 11.10 uur naar een oproep van een luisteraar op Radio Gelderland
Luister elke zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur naar Xandra Rakier op Radio Gelderland
Kijk elke zondag vanaf 17.20 uur (elk uur herhaald) naar TV Gelderland met Sonja Booms.

 

SamenWel! is Mediapartner van Gelderland Helpt 

Reclame