Reclame
Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Update: Na de tip van Thom ( zie reacties) is er een oproep op de radio geweest voor Hans Karmiggelt. Binnen een paar uur hadden we de oud keeper gevonden en is het speldje door Sonja Booms overhandigd aan hem. Het speldje is dus weer terug bij zijn eigenaar na bijna 30 jaar!

Ik ben in de 1980 betrokken geweest bij voetbalvereniging ESA in Arnhem. Twee jongens van dit team deden mee aan de Paralympische spelen in 1988 in Zuid Korea en kwamen uit voor  het Nederlands Elftal. Ze wonnen goud onder leiding van Thijs Libregts. Terug in Nederland kregen de sporters in Zeist bij de KNVB een gouden speldje en een pen uitgereikt. De jongens waren een feestje aan het bouwen en de keeper vroeg aan mij of ik zijn speldje even kon bewaren.  Ik heb dit toen aangenomen, maar ik ben het  helemaal vergeten terug te geven. De keeper was in die tijd tussen de 20/25 jaar oud. Misschien dat de oude bestuursleden van de vereniging weten hoe de jongen heet?Ik hoop dat de jongen nog in goede gezondheid leeft en dat ik het speldje aan hem terug kan geven.

Wie kan Jeroen helpen met zijn zoektocht naar de Keeper van het G- Team van ESA in Arnhem die mee heeft gedaan aan de Paralympics in 1988?

Op deze foto staat het G team van voetbalclub ESA in Arnhem. Een aantal namen van mensen die destijds in het bestuur zaten zijn: Willem Janssen, Herman Jongedijk, Rinus Klaassen en Simon Steenstra.

Het gaat om dit speldje.

???

???

???

Reclame