Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Onze kleinzoon Ringo heeft een zeldzame ziekte. Het is een groeistoornis wat lijkt op dwerggroei maar dan iets anders. Er zijn maar vier kinderen in Nederland hebben deze ziekte. Hij moet na de zomervakantie geopereerd worden aan zijn benen. Zijn linkerbeen staat namelijk krom waardoor zijn voet ook scheef is gaan staan. Hij krijgt nu in zijn onderbeen een plaat zodat de botten weer even lang worden. Ringo is nu maar 1 meter en normale kinderen van zijn leeftijd zo ongeveer 1.50 meter. Ringo heeft gelukkig geen pijn en is een vrolijk en gelukkig kind. Hij zwemt veel en hij heeft een loopfiets waar hij graag op rijdt.

Daarnaast is Ringo ook dol op dure auto's. Opa en Ringo gaan graag dure auto's kijken. Ringo is helemaal gek op de Porsche 911. Wij als opa en oma zijn helemaal gek met hem en willen hem graag verrassen. Hij heeft al zoveel beperkingen en toch blijft hij het zonnestraaltje overal waar hij komt. Als hij na de operatie het ziekenhuis weer mag verlaten willen wij hem heel graag ophalen met een Porsche 911. Waarschijnlijk moet hij worden geopereerd in Amsterdam in het UMC of VU na de zomervakantie. Hoe en wat is dus nog niet helemaal bekend maar hopen een Porsche te vinden om Ringo in op te halen. 

Heeft u een Porsche of weet u iemand die een Porsche 911 heeft en Ringo de tijd van zijn leven kan bezorgen? Laat hieronder uw reactie achter!