Reclame
Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

 

 

 

 

Riet Nieuwenhuis is op zoek naar de vroegere vriendin van haar inmiddels overleden man Johan. Johan is de tweede man van Riet.
Gerda Vosselman is de vriendin geweest van Johan Nieuwenhuis. Riet is de weduwe van Johan en zoekt nu Gerda om haar wat persoonlijke dingen terug te geven. Eind vorig jaar heeft Riet de oproep gedaan bij Adres Onbekend maar deze zoektocht heeft nog geen resultaat opgeleverd.
Gerda woonde op de Joubertweg 36 in Oosterbeek. Hier woont nu een meneer of mevrouw Oomens, maar helaas is daar alleen een 06 nummer van bekend maar die werkt niet.

Johan Nieuwenhuis is tot zijn 54e alleen gebleven tot die leeftijd bleef hij bedroefd over de misgelopen relatie met Gerda. Op latere leeftijd leerde hij Riet kennen.

Johan Nieuwenhuis kwam uit Zelhem en was rond 1965 op ongeveer 18-jarige leeftijd gelegerd in de kazerne in Arnhem. t.w. de Saksen-Weimarkazerne, Monnikensteeg, Arnhem. 2e peloton nr. 460822357. Daar ontmoette hij Gerda Vosselman, ook ongeveer 18 jaar, die met haar broer in een pleeggezin woonde. Johan heeft anderhalf jaar verkering gehad met Gerda. De relatie werd verbroken door Johan omdat hij terug naar Zelhem ging om voor zijn familie te zorgen. Johan heeft dat altijd moeilijk gevonden. Hij wilde graag met Gerda trouwen. 

Johan heeft nog een brief gekregen met Gerda. Ook had hij nog een foto samen met Gerda. Nu hij is overleden wil Riet de brief teruggeven aan Gerda. Ze wil dit graag doen omdat zij een belangrijk persoon was voor hem. Hij heeft nooit gevraagd om op zoek te gaan naar Gerda. 

Riet heeft er een goed gevoel en hoopt dat het misschien wel leidt tot een vriendschap. Johan zou nu zeventig jaar zijn, Gerda moet ook ongeveer zo oud zijn. De brief die zij aan Johan schreef was van 29 augustus 1967.

Wie kent of kende Gerda Vosselman die in Oosterbeek heeft gewoond op de Joubertweg 36?

Reclame